Algemene Voorwaarden

1. BOEKEN

U kunt via onze site boeken voor een Alpaca wandeling en deze combineren met bv een Tea-time of High-tea arrangement. Na betaling ontvangt u direct een bevestigingsemail. Voor beschikbare data kijkt je op de website www.alpacazeeland.nl. Voor vragen kun je bellen met 0113-612589 of mailen: info@alpacazeeland.nl

2. BETALEN

U kunt bij uw online boeking direct betalen. Na de betaling ontvangt u een bevestigingsemail van de reservering.

3. PRIJZEN

Alle prijzen zijn incl. BTW

4. ANNULEREN

Alpaca Zeeland hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca wandeling. Wanneer je een reservering plaatst voor de open inschrijving of een privé wandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 1 week voor de wandeling krijgt u de volledige kosten retour of kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen naar een andere datum.
B – Bij annulering vanaf 4 dagen tot 2 dagen voor de wandeling krijgt u 50% retour.
C – Bij annulering binnen 2 dagen zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

5. ALPACADEUABON

De Alpacadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 20,00. De Alacadeaubon blijft een jaar geldig. Vul alle contactgegevens in, zodat we de Alpacadeaubon en de factuur naar je kunnen opsturen. De factuur en de cadeaubon ontvang je per e-mail en kan je zelf uitprinten, alleen betaalde bonnen zijn geldig.

6. OVERIG

Slecht weer? Alpaca’s zijn net als wij en houden er niet van om te wandelen met slecht weer. Indien wij een wandeling annuleren omwille van de weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden, zullen wij een andere datum voorstellen.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en bedenk dat je een boerderij bezoekt en een wandeling maakt in het veld. Dus aangepast schoeisel is verstandig (laarzen of wandelschoenen).

Alpaca’s zijn leergierig, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze (bijna) niet. De kans hierop tijdens een wandeling is dan ook zeer gering. Toch kunnen wij niets uitsluiten en is deelname aan de wandeling op alle gebieden voor eigen risico. Het meenemen van honden tijdens de wandeling is niet toegestaan.

Het management aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, beschadiging of verlies van zaken binnen of buiten de locatie.

Boek Nu Boek Nu