Alleen, romantisch samen of met je vrienden? Alles kan!

Onze alpaca’s kijken nergens meer van op. Of je nu toe bent aan personal quality time of een wollige wing-man nodig hebt om je date tot een succes te maken, onze alpaca’s zijn er voor je. Ook voor een gezellig uitje met familie of vrienden kan je bij Alpaca Zeeland terecht. Alpaca’s zijn namelijk echte allemansvrienden en kunnen met recht gezelschapsdieren genoemd worden!

Wij hebben, samen met onze alpaca’s, verschillende arrangementen samengesteld voor een uniek uitje. Voor ieder wat wils. Bekijk hier onze arrangementen en kom langs voor een onvergetelijk alpaca-avontuur!

Cadeaukaart

HIGH TEA

HIGH TEA

Een High Tea in het bijzijn van onze wollige vrienden in ons unieke AlpaCafé of bij mooi weer in de wei. Zonder wandeling vooraf.

€ 28,00
Wandelen met alpaca’s

Alpaca Wandeling

Wandelen met een alpaca? Bij Alpaca Zeeland loop jij, onder begeleiding, een wandeling over ons fantastische landgoed langs akkers en het bos, met één van onze alpaca’s! Wij vertellen je alles wat je wilt weten over onze vriendelijke amigo’s en er is natuurlijk genoeg tijd voor een Meet & Greet en een heleboel Alpaca Selfies met jouw favorieten!

 

€ 25,- p.p.
Wandeling + High-Tea

HIGH-TEA WANDELING

Theeleuten bij en mét onze alpaca’s? De High-Tea Wandeling bestaat uit een ontspannen wandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een gezellige, compleet verzorgde high-tea in het bijzijn van onze wollige vrienden!. Zonder twijfel de meest bijzondere high-tea die je ooit hebt gehad!

 

€ 40,00 p.p.
Wandeling + Picknick

PICKNICK WANDELING

De Picknick Wandeling bij Alpaca Zeeland is misschien wel het leukste uitje voor gezinnen of kleine groepen. Na een avontuurlijke wandeling met onze alpaca’s kunnen jullie genieten van een gezellige picknick in het bijzijn van onze alpaca’s!

 

€ 37,50 p.p.
High Wine/Beer Walk!

HIGH WINE/BEER WALK

De High Wine/Beer Walk bij Alpaca Zeeland is een gezellige groepswandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een geheel verzorgde High Wine of High Beer in het bijzijn van onze Alpaca’s! 

 

€ 42,50 p.p.
Wandeling + Bubbels

Alpaca's & Bubbels

Schakel de hulp in van onze wollige vrienden en kom samen met je date naar Alpaca Zeeland voor een ontspannen, prachtige wandeling langs landerijen en door het bos.  Wij verzorgen de date met een fles Cava, en luxe hapjes, zoals oesters en hartige warme-en koude hapjes in het bijzijn van onze alpaca’s! 

€ 47,50 p.p.
Vragen over onze arrangementen? Neem contact met ons op, we helpen je graag! Naar contact

Alpaca groepsfeestje!

Wist jij dat alpaca’s echte feestbeesten zijn? En zeg nou zelf, je verjaardag vieren met onze alpaca’s.. dat wilt toch iedereen? Bij Alpaca Zeeland ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk alpaca feestje. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een feestje of groepsuitje bij Alpaca Zeeland?

Laten we
feesten!
Boek Nu Boek Nu