Alleen, romantisch samen of met je vrienden? Alles kan!

Onze alpaca’s kijken nergens meer van op. Of je nu toe bent aan personal quality time of een wollige wing-man nodig hebt om je date tot een succes te maken, onze alpaca’s zijn er voor je. Ook voor een gezellig uitje met familie of vrienden kan je bij Alpaca Zeeland terecht. Alpaca’s zijn namelijk echte allemansvrienden en kunnen met recht gezelschapsdieren genoemd worden!

Wij hebben, samen met onze alpaca’s, verschillende arrangementen samengesteld voor een uniek uitje. Voor ieder wat wils. Bekijk hier onze arrangementen en kom langs voor een onvergetelijk alpaca-avontuur!

Cadeaukaart

Wandelen met alpaca’s

Alpaca Wandeling

Wandelen met een alpaca? Bij Alpaca Zeeland loop jij, onder begeleiding, een wandeling over ons fantastische landgoed langs akkers en het bos, met één van onze alpaca’s! Wij vertellen je alles wat je wilt weten over onze vriendelijke amigo’s en er is natuurlijk genoeg tijd voor een Meet & Greet en een heleboel Alpaca Selfies met jouw favorieten!

 

€ 25,- p.p.
Wandeling + High-Tea

HIGH-TEA WANDELING

Theeleuten bij en mét onze alpaca’s? De High-Tea Wandeling bestaat uit een ontspannen wandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een gezellige, compleet verzorgde high-tea in het bijzijn van onze wollige vrienden!. Zonder twijfel de meest bijzondere high-tea die je ooit hebt gehad!

 

€ 40,00 p.p.
Wandeling + Picknick

PICKNICK WANDELING

De Picknick Wandeling bij Alpaca Zeeland is misschien wel het leukste uitje voor gezinnen of kleine groepen. Na een avontuurlijke wandeling met onze alpaca’s kunnen jullie genieten van een gezellige picknick in het bijzijn van onze alpaca’s!

 

€ 37,50 p.p.
High Wine/Beer Walk!

HIGH WINE/BEER WALK

De High Wine/Beer Walk bij Alpaca Zeeland is een gezellige groepswandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een geheel verzorgde High Wine of High Beer in het bijzijn van onze Alpaca’s! 

 

€ 42,50 p.p.
Vragen over onze arrangementen? Neem contact met ons op, we helpen je graag! Naar contact
High Wine/Beer Walk!

HIGH WINE/BEER WALK

De High Wine/Beer Walk bij Alpaca Zeeland is een gezellige groepswandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een geheel verzorgde High Wine of High Beer in het bijzijn van onze Alpaca’s! 

 

€ 42,50 p.p.

Goed om te weten...

Onze alpaca’s zijn de moeilijkste niet. Eigenlijk vinden ze alles wel prima zolang je ze maar af en toe even op komt zoeken. Wel vinden wij het fijn als je met een aantal zaken rekening houdt. Zo kunnen wij iedereen een onvergetelijke alpaca ervaring bezorgen!

  • Denk aan gepast schoeisel (gesloten schoenen, wandelschoenen of laarzen)
  • Pas je kleding aan op de weersomstandigheden, houd rekening met een flinke wandeling in de buitenlucht!
  • Het meenemen van honden tijdens de wandeling is niet toegestaan
  • Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van 1 volwassene per 2 kinderen
  • Het is niet mogelijk om een wandeling met kinderen in een buggy of wandelwagen te lopen

Alpaca groepsfeestje!

Wist jij dat alpaca’s echte feestbeesten zijn? En zeg nou zelf, je verjaardag vieren met onze alpaca’s.. dat wilt toch iedereen? Bij Alpaca Zeeland ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk alpaca feestje. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een feestje of groepsuitje bij Alpaca Zeeland?

Laten we
feesten!
Boek Nu