Landlust, de plek voor totale ontspanning

Alpaca Zeeland is onderdeel van partycentrum en restaurant Landlust in Nieuwdorp. Bij Landlust ben je aan het juiste adres voor feesten, zakelijke meetings en natuurlijk voor een heerlijk uitje met je partner en de kids!

Partycentrum Landlust is gelegen in een authentieke boerderij uit de 17e eeuw, centraal gelegen tussen Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. Hier kun je genieten van een heerlijke lunch in het a la carte restaurant, een zonnige middag op het terras of een romantisch diner. Landlust is tevens een prachtige, nostalgische trouwlocatie! Er zijn meerdere feestzalen beschikbaar en er is keuze uit verschillende arrangementen.

Combineer je bezoek aan Landlust met het ‘Samen Genieten’ diner, het zaterdagavond diner met livemuziek en een avond vol gezelligheid! Ook onze befaamde brunch op zondag is het aanraden waard! Neem eens een kijkje op onze website en ontdek zelf wat je allemaal kunt doen, zien, proeven én beleven!

Niet alleen voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een spetterend feest ben je bij Landlust aan het juiste adres. Het is een ontspannen, gezellige plek om er verschillende dieren te ontdekken! Naast de vrolijke alpaca’s kom je er geiten, schapen en lammetjes tegen. Er lopen kippen rond en ook de pauwen geven graag een showtje weg. Dit is nog niet alles, ontmoet ook de damhertjes BamBi en Bambi, onze Vlaamse reuzen Conejo en Rabbit, de ganzen Gijs, Gijs en Gijs en onze dwergeitjes Dropje, Nel en Zus!

Authentieke gezelligheid
ontdek je bij
Landlust!
www.landlust.nl

Wandeling + Picknick

De Picknick Wandeling bij Alpaca Zeeland is misschien wel het leukste uitje voor gezinnen of kleine groepen. Na een avontuurlijke wandeling met onze alpaca’s kunnen jullie genieten van een gezellige picknick in het bijzijn van onze alpaca’s!

 

Bekijk alle arrangementen Klik hier
Boek Nu Boek Nu