Alpaca's houden van feestjes!

Een alpaca feestje is een geslaagd feestje! Onze alpaca’s zijn echte party animals en maken van ieder verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of jubileum een onvergetelijke knalfuif! Jong en oud, groot of klein, onze alpaca’s weten iedereen in te pakken. Want zeg nou zelf, wie word er niet vrolijk van onze zachte, wollige vrienden?

Alpaca’s zijn echte gezelschapsdieren en net als wij, dol op feestjes. Of aandacht… Hoe dan ook, bij Alpaca Zeeland ben je meer dan welkom voor een gezellig feestje of groepsuitje. Wat de aanleiding of gelegenheid ook is. Wij denken graag met je mee en ook onze alpaca’s zetten hun beste beentje voor om van iedere gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken!

Met wie kom jij bij ons feesten?

Feestje vieren?

Bedrijfsfeestje?

Een bedrijfsuitje, feestje met collega’s of een teambuilding bij en met onze alpaca’s? Of wat dacht je van een inspirerende en ontspannen vergadering, met een alpaca wandeling ter onderbreking? Ook voor een origineel bedrijfsuitje ben je bij Alpaca Zeeland aan het juiste adres!

Lees
verder

Jaaa… schoolreisje!

Samen met je klas een bezoekje brengen aan onze alpaca’s? Een schoolreisje bij Alpaca Zeeland is een super leuke en leerzame ervaring! Kom spelen met onze alpaca’s en leer alles over het verzorgen en onderhouden van onze dieren. Onze verzorgers beantwoorden al jullie vragen en onze alpaca’s laten zich van hun beste kant zien.

Lees
verder

Verjaardagsfeestje

Vier een onvergetelijke verjaardag bij Alpaca Zeeland! Onze alpaca’s houden wel van een verjaardagsfeestje en zetten jarige bezoekers graag in het zonnetje. Een dag om niet snel te vergeten en ongetwijfeld je meest wollige verjaardag ooit!

Lees
verder

Jubileum

Hoewel onze alpaca’s veel in beweging zijn staan ze graag even stil bij een bijzonder jubileum! Onze alpacaweide of het Landlust bos is een mooie plek voor het vieren van een bijzondere dag, mijlpaal of prestatie. 

Lees
verder
Heb je vragen? Neem eens contact op, we helpen je graag! Naar contact!
Boek Nu Boek Nu