Verjaardagsfeestje

Vier een onvergetelijke verjaardag bij Alpaca Zeeland! Onze alpaca’s houden wel van een verjaardagsfeestje en zetten jarige bezoekers graag in het zonnetje. Een dag om niet snel te vergeten en ongetwijfeld je meest wollige verjaardag ooit!

Alpaca Party!

Je verjaardag vieren bij Alpaca Zeeland is al een feestje op zich! Onze alpaca’s vieren je verjaardag graag met je mee en zullen ongetwijfeld zorgen voor een glimlach op ieders gezicht!

Wil jij je verjaardag vieren met onze populaire alpaca’s of wil jij een jarige een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Bij alpacaboerderij Alpaca Zeeland ben je aan het juiste adres! Wij denken graag met je mee en bieden verschillende mogelijkheden om van iedere verjaardag een geslaagd feestje te maken!

Wij hebben ook verschillende arrangementen voor een KINDERFEESTJE tussen de Alpaca’s

Kidsparty 1: Happy Alpaca!

Meet-Greet & Feed in de Alpaca weide en/of de Alpaca stal met gezellige zitjes. Inclusief Ranja en een muffin en cadeautje voor de jarige.

Prijs: € 12,- per kind, € 7,50 per volwassene.

Kidsparty 2: Topper Alpaca!

Meet-Greet & Feed plus Alpaca wandeling! Inclusief Ranja en een muffin en cadeautje voor de jarige.

Prijs: € 17,50 per kind, € 10,- per volwassene.

Kidsparty 3:  VetGaaf!

Frietmiddag + Meet-Greet & Feed met of zonder wandeling.  Inclusief cadeautje voor de jarige. Een grote schaal  frietjes met mayo, ketchup en frikandel voor iedereen wordt geserveerd op picknicktafels in de Alpaca weide! (Dit arrangement is enkel in de zomer of lente te boeken)

De kosten zijn de prijs van Kidsparty 1 of 2 plus € 5,- per kind en € 7,50 per volwassene. Een lekker ijsje erbij kost € 1,50 per persoon extra.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een middag in onze alpacaweide is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Een verjaardagsfeestje bij Alpaca Zeeland zal je dan ook lang bijblijven!

 

Heb je vragen? Neem eens contact op, we helpen je graag! Naar contact!
Boek Nu Boek Nu