Dé alpacaboerderij van Zeeland!

Alpacaboerderij Alpaca Zeeland is dé alpaca hotspot in Zeeland! De boerderij is onderdeel van restaurant en partycentrum Landlust in Nieuwdorp en de ideale plek voor een onvergetelijke kennismaking met onze wollige vrienden.

De laatste jaren is de bekendheid en populariteit van alpaca’s enorm toegenomen. Steeds vaker duiken de vriendelijke lamaverwanten in Nederland op en dat is, vinden wij, geheel terecht. Alpaca’s zien er namelijk niet alleen super cool uit, het zijn enorm zachtaardige en intelligente dieren! Ze zijn erg nieuwsgierig en zeer geïnteresseerd in mensen. Grote kans dus dat onze alpaca’s je binnen een mum van tijd opzoeken om kennis te maken! De vredelievende dieren zijn absoluut niet gevaarlijk. Ze bijten niet en kunnen gemakkelijk door kinderen benaderd worden. Ook spugen ze niet. Naar mensen althans, onderling kunnen gehumeurde alpaca’s nog wel eens naar elkaar ‘spitten’.

Wist je trouwens dat alpaca’s ‘hummen’? Ze maken een zacht, hummend geluid wanneer ze zich op hun gemak voelen of onrustig zijn. Ze zijn dus letterlijk ‘in’ of ‘uit hun hum’!

Alpaca Zeeland is de ideale plek voor een unieke kennismaking met alpaca’s. Leer alles over onze alpaca’s op onze alpacaboerderij en neem ze mee voor een ontspannen wandeling door de wei, het Landlust bos of langs de akkers. Ook kan je bij ons terecht voor een unieke High-tea, gezellige Picknick of zelfs een romantische wandeling met Alpaca’s & Bubbels! Onze alpaca’s zijn ware entertainers en maken van iedere activiteit een onvergetelijke ervaring!

Wij willen jou graag leren kennen!

Dit zijn ze, onze sterren. Wij zijn dol op onze alpaca familie en stellen ze graag aan je voor. Nóg leuker vinden we het natuurlijk als je persoonlijk kennis komt maken met onze vriendelijke viervoeters. Onze alpaca’s staan ook te trappelen om jou te leren kennen! Alpaca’s zijn namelijk enorm nieuwsgierig en maken graag nieuwe vrienden. Wil jij onze alpaca’s (of hun verzorgers) beter leren kennen? Kom langs en kom alles te weten over Amigo, Miss Grace, Harrit, Krijn, Jack, Iggy Pop, Insta, Cappuccino, Florence, ZsaZsa , Olivia, Guusje, Lola, Melody ,Teddy, Pascha, Cooper en Noortje!

Dit is Amigo
Dit is Miss Grace
Dit is Harrit
Dit is Krijn
Dit is Jack
Dit is Iggy Pop
En onze ZsaZsa!
Dit is Olivia
Dit is Florence
Dit is Insta
Dit is Cappucino
Dit is Guusje!
Dit is Lola
Dit is Melody
Dit is Teddy!
Onze Pascha!
Dit is Cooper!
Zie hier Bella!
En Pippa!
En Noortje!

Op de hoogte blijven van het laatste alpacanieuws?

Klik hier!

De Alpacadeaubon!

Op zoek naar een écht origineel cadeau? Met een alpaca zit je altijd goed! Scoor punten op iedere verjaardag en trakteer iemand op quality time met onze alpaca’s!

Bestel!
Feestje?

Alpaca party!

Heb je iets te vieren? Leuk! Onze alpaca’s hebben altijd zin in een feestje. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we
feesten!

Wandeling + High-Tea

Theeleuten bij en mét onze alpaca’s? De High-Tea Wandeling bestaat uit een ontspannen wandeling met onze alpaca’s, gevolgd door een gezellige, compleet verzorgde high-tea in het bijzijn van onze wollige vrienden!. Zonder twijfel de meest bijzondere high-tea die je ooit hebt gehad!

 

Bekijk alle arrangementen Klik hier
Boek Nu Boek Nu