Bedrijfsfeestje?

Een bedrijfsuitje, feestje met collega’s of een teambuilding bij en met onze alpaca’s? Of wat dacht je van een inspirerende en ontspannen vergadering, met een alpaca wandeling ter onderbreking? Ook voor een origineel bedrijfsuitje ben je bij Alpaca Zeeland aan het juiste adres!

Een onvergetelijk bedrijfsuitje
bij Alpaca Zeeland!

Op zoek naar een leuke, originele activiteit voor een ontspannen dag of middag met je collega’s? Kom kennismaken met onze alpaca’s! Een bedrijfsuitje bij Alpaca Zeeland is pure ontspanning en een leuke, originele activiteit in één!

Hoewel alpaca’s de laatste jaren steeds populairder worden is de kans groot dat niet iedereen een alpaca direct zou herkennen. Of de exacte verschillen met lama’s kunnen opsommen. Laat staan dat een van je collega’s wel eens een alpaca heeft geaaid of mee heeft genomen voor een wandeling! Tijd om hier verandering in te brengen. Trek er samen op uit en verruil de werkvloer voor onze alpacaweide!

Teamuitje, bedrijfsfeestje of teambuilding? Bij Alpaca Zeeland ben je hiervoor aan het juiste adres. Maar wat dacht je van onze alpacaboerderij als vergaderlocatie? Hoewel je hier misschien niet zo snel aan zou denken is Alpaca Zeeland een uitstekende plek voor een inspirerende vergadering of brainstormsessie. Onze alpaca’s zijn echte people managers en zorgen voor de nodige inspiratie, motivatie en ontspanning!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsfeestje bij Alpaca Zeeland? Neem contact met ons op, wij denken graag me je mee en bieden verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk personeelsuitje!

Heb je vragen? Neem eens contact op, we helpen je graag! Naar contact!
Boek Nu Boek Nu