Jaaa… schoolreisje!

Samen met je klas een bezoekje brengen aan onze alpaca’s? Een schoolreisje bij Alpaca Zeeland is een super leuke en leerzame ervaring! Kom spelen met onze alpaca’s en leer alles over het verzorgen en onderhouden van onze dieren. Onze verzorgers beantwoorden al jullie vragen en onze alpaca’s laten zich van hun beste kant zien. Wij hebben naast onze alpaca’s nog veel meer dieren op onze boerderij. Ga jij op ontdekkingsreis en op zoek naar alle antwoorden van onze speurtocht?

Een leerzaam schoolreisje
bij Alpaca Zeeland

Kom samen met je klas naar Alpaca Zeeland voor een superleuk en leerzaam schoolreisje. Bij Alpaca Zeeland ontdek je alles over de wollige wereld van alpaca’s en maak je persoonlijk kennis met onze supersterren!

Een schoolreisje bij Alpaca Zeeland is een leuke, interactieve ervaring op onze alpacaboerderij. Onze verzorgers nemen de hele klas mee de wei in voor een interessante alpaca-les. In het bijzijn van onze alpaca’s vertellen zij alles wat er te leren valt over de evenhoevige zoogdieren uit Zuid-Amerika!

Ook voor de jongere leerlingen is een uitstapje naar Alpaca Zeeland is geslaagd schoolreisje. Onze nieuwsgierige vrienden zijn namelijk enorm zachtaardig en kunnen heel goed door kinderen benaderd worden. Kom gezellig met de hele klas voor een schoolreisje naar onze Alpaca’s!

Heb je vragen? Neem eens contact op, we helpen je graag! Naar contact!
Boek Nu Boek Nu