Speeddaten met alpaca’s!

Alle single dames en heren opgelet! Ben jij op zoek naar een unieke manier om andere singles te ontmoeten? Sta je open voor een bijzonder wollige ervaring en ben je dol op alpaca’s? Meld je dan aan voor de Alpaca Speeddate bij Alpaca Zeeland!

De Alpaca Speeddate is alles wat je ervan verwacht. Singles, korte dates en een romantische wandeling met onze alpaca’s! In een unieke setting maak je niet alleen kennis met onze wollige vrienden maar krijg je ook de kans om een aantal leuke singles te ontmoeten. Onze alpaca’s wijken geen moment van je zijde en zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.

de spelregels

Tijdens de speeddate krijgen alle vrouwen een eigen alpaca toebedeeld. Deze wollige wing-man loopt de gehele wandeling met je mee en is het geheime wapen tegen ongemakkelijke stiltes of awkward situaties. De mannen voegen zich vervolgens bij de vrouwen en rouleren iedere 10 á 15 minuten van partner & alpaca. Hoe gezellig ook, het blijft een speeddate;).

De Alpaca Speeddate is een volledig verzorgde middag inclusief begeleiding en een welkomstdrankje met wat lekkers. Na afloop is er ook tijd om even na te praten en ervaringen (of telefoonnummers) uit te wisselen, wederom onder het genot van een verfrissende borrel! De wandeling duurt ongeveer 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Deelnemen?

Lijkt jou dit wel wat? Wil jij leuke singles ontmoeten in een ontspannen en unieke omgeving? Meld je dan aan voor de Alpaca Speeddate! Stuur een mailtje naar info@alpacazeeland.nl, deelname kost € 20,- per persoon. Bij voldoende deelnemers plannen wij de speeddate-middag in en zorgen wij, samen met onze alpaca’s, voor een romantische ambiance. Bij te weinig deelnemers moeten we jammer genoeg afzeggen. Meer weten? Volg ons dan op Facebook en hou onze evenementen in de gaten!


Heb jij je partner al gevonden maar zie jij zo’n romantische date ook wel zitten? Kijk dan eens naar ons Alpaca & Bubbels arrangement! Met het Alpaca & Bubbels arrangement lopen jullie een romantische wandeling en spenderen jullie quality-time onder het genot van Oesters en Champagne, in het bijzijn van onze charmeurs uit de Andes! 

Lees meer berichten!
Boek Nu Boek Nu