5 redenen om te wandelen met alpaca’s!

Toe aan een unieke ervaring en een ontspannende activiteit in één? Bij Alpaca Zeeland heb je de kans om te wandelen met alpaca’s! Steeds meer mensen kiezen voor deze pluizige en sportieve vorm van ontspanning. Waarom? Dat hebben we even voor je opgesomd:

1. Nieuwe bff

Alpaca’s zijn ontzettend vriendelijk en ze zullen oprecht blij zijn dat je met ze op pad wilt gaan! Zodra je de teugels van je vrolijke vriendje in handen hebt, heb je er meteen een nieuwe BFF bij. Je wandelpartner is leergierig, nieuwsgierig en zachtaardig, de ideale ingrediënten voor een ontspannen en gezellige wandeling. Alpaca Friends Forever!

2. Alpacapedia

Tijdens de wandeling zullen we af en toe een korte stop maken. We vertellen je dan meer over de alpaca en hun leefomgeving. Heb jij dringende vragen over de alpaca? Grijp dan nu je kans! Wij geven antwoord op al je vragen en laten je alles, van A(lpaca) tot Z(eeland), zien. Na je bezoek wandel je als een ware alpacapedia naar buiten.

3. Alpacaselfie

Ga op de foto met je lievelingsalpaca, maak een spetterende groepsfoto met alle alpaca’s bij elkaar of schiet een briljantje alpaca-photobomb (wij dagen je uit). Er is genoeg ruimte om foto’s te maken tijdens de wandeling. De complete wandeling, met een kopje koffie of thee erbij, duurt ongeveer anderhalf uur. Lekker op het gemakje dus!

4. Verrassingsroute

We wandelen verschillende routes door het Landlust bos, de wei of langs de akkers. Het is ook voor de alpaca’s een verrassing waar we heen gaan! Zo blijven de wandelingen altijd een groot avontuur voor onze aaibare amigo’s! We willen natuurlijk niet dat de alpaca’s op ons vooruit gaan lopen…

5. Gratis Mindfullness

Wij nodigen je uit in onze Landlust-spa. Wandelen met alpaca’s is namelijk enorm ontspannend! Alpaca’s zijn echte gevoelsdieren, zodra jij gespannen bent voelen ze dit perfect aan en de kans is groot dat ze de wandeling onderbreken wanneer de spanning te hoog wordt. Pas wanneer je weer helemaal tot rust bent gekomen wandelt de alpaca weer verder. Dit lesje ‘Mindfullness met Alpaca’s’ is gratis inbegrepen bij het arrangement. Let’s go zen!


Sta jij nu te springen voor wat quality time met onze alpaca’s? Naast een wandeling met alpaca’s kan je bij ons ook terecht voor een Theekransje, High-Tea of zelfs een Picknick in het bijzijn van onze alpaca’s! Reserveer je bezoek via onze website en tot snel!

Lees meer berichten!
Boek Nu Boek Nu